Funderingar kring yrken

olika yrkenDet är bara att erkänna, det finns vissa jobb som jag aldrig skulle vilja ha men som jag är så otroligt glad för att andra gör. Nu vill jag inte påstå att jag på något sätt är bättre än någon annan, absolut inte, jag har inget att skryta med. Har inte ens en enda högskolepoäng eller eftergymnasial utbildning.

Men idag kom det killar från ett spolbolag och rensade rören på jobbet. Typ en sån här grej skulle jag aldrig kunna göra, jag blir så jäkla lätt illamående! Så fort någonting luktar illa så klöks jag, otroligt fånigt.

Så då tänker jag såhär, visst är det tur att vi alla är så olika? Jag har en kompis som aldrig skulle vilja ha mitt jobb för hon hatar att jobba med människor och service. Hon jobbar på ett industrilager som truckförare och stormtrivs med det. Sedan har jag en annan kompis som jobbar som jurist som älskar att hela tiden möta utmaningar på jobbet, något som jag tycker skulle vara otroligt jobbigt i längden.

Mitt jobb är perfekt för mig. Jag får träffa människor som för det mesta är otroligt trevliga, ibland har jag det väldigt stressigt och ibland så är det väldigt lugnt och jag kan till och med sitta och titta på tv på jobbet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s