Ta tag i mitt liv

Jaha, som så många andra så har jag också lovat mig själv att 2015 ska bli ett hälsosammare år för mig. Mer träning, mer hälsosam kost, mer sömn och mindre festande. Vi får väl se hur det går.

Eftersom jag arbetar så oregelbundet så tänkte jag faktiskt slå till på crosstrainer. Jag känner mig själv, jag kommer inte att kunna hålla uppe träningen om jag måste ta mig till och från gymmet också. Speciellt inte om jag slutar sent eller börjar tidigt. Så även om jag börjar kl 8 så hinner jag, i teorin i alla fall, köra lite träning hemma och sedan duscha och äta och sticka till jobbet.

Tänker också att typ 20 minuter träning på crosstrainern är bättre än ingen träning alls. Och jag kommer inte ta mig fram och tillbaka till ett gym för att träna i 20 minuter. Så nu var det ju perfekt när CDON har 40% rabatt på massor av träningsmaskiner.

Eftersom det alltid går åt för mycket pengar i december så har jag ju självklart inga pengar att köpa denna maskin nu. Men jag vågar inte vänta heller för jag vet ju inte hur länge erbjudandet varar, eller hur länge den crosstrainer jag vill ha finns i lager. Så jag ansökte just om ett snabblån och väntar nu bara på svar. Det brukar bara ta några minuter innan resultat och pengar kommer.

Så medan jag väntar på svaret så passar jag på att njuta av en god bit choklad innan det nya livet börjar 😉

börja träna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s