Byta karriär kanske…..

Sitter här och funderar på om jag börjat få en tidig 30-årskris eller vad som håller på att hända. Jag vill verkligen göra något annat med mitt liv nu. Efter att ha ha arbetat så samma hotell i snart 6 år och snart 9 år totalt inom hotellbranschen så känns det lite som att det är dags att göra något annat.

Eftersom jag är den största tedrickaren i min bekantskapskrets så skulle jag så gärna vilja öppna en liten tebutik. Det finns inget liknande i vår stad men jag vet att det finns i många andra. Behöver ju inte vara så stor yta så det borde ju inte vara så hög hyra. Allt som behövs är ju en liten lokal men en lång vägg och sedan sätter man upp en disk framför och sedan hyllor med rött, vitt, svart och grönt te. Kan ju också kanske ta in kaffe som jag maler på plats och sedan smaksätter.

Jag menar hur dyrt kan det vara? Kan ju inte kosta så mycket i inköp? Sedan kan jag ju ha en kaffebryggare och en vattenkokare och köpa lite snygga take-awaymuggar av papp så kan ju folk komma in och köpa en te eller kaffe on-the-go och få riktigt riktigt bra grejer.

Är verkligen helt såld på denna idén…. undra om jag inte ska gå till arbetsförmedlingen och höra mig för med lite starta eget-bidrag och sånt.

te

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s